SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Eşiyle birlikte korona virüsü yendi vatandaşları uyardı

Bu haber 15 Eylül 2020 - 19:54 'de eklendi.

Manisa’da eşiyle birlikte korona virüse yakalanan ve Merkezefendi Devlet Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan Ahmet Gerçek isimli vatandaş hastane çalışanlarına baklavalı teşekkür etti.

Ziyaretinde vatandaşları da uyaran Gerçek, “Gerçekten bitkin bir durumdaydım. Anlatılamaz bir duygu, sözlerin bittiği yer yani. Bizim yaşadığımız bu acı travmayı yaşamamak için diğer insanların elinde şuanda fırsat var. Vatandaşlarımız sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etsinler. Buralara gelmek zorunda kalmasınlar.” dedi.Manisa Orman İşletme Şefliğinde çalışan 55 yaşındaki Ahmet Gerçek isimli çalışan 28 Ağustos tarihinde bitkinlik ve halsizlik şikayetiyle birlikte eşi 52 yaşındaki eşi Nuray Gerçek’le birlikte gittikleri özel bir tıp merkezinde korona virüs şüphesiyle Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesine gönderildi. Hastanede yapılan tetkiklerde alınan sürüntü örneğinin negatif çıkmasına rağmen tomografi filmlerinde korona virüs tespit edilmesi üzerine tedavi altına alınan Ahmet Gerçek ve eşi Nuray Gerçek tedavilerinin ardından sağlıklarına kavuşarak taburcu oldu. Eşi 17 günde kendisi ise 6 günde sağlığına kavuşan Ahmet Gerçek tedavileri boyunca kendilerine büyük bir özen gösteren hastane çalışanlarına baklava getirerek teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.