SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ekşi mayalı köy ekmeğinin adresi oldu

Bu haber 22 Ocak 2023 - 1:08 'de eklendi.

Uğur Albaş Ekmek Fırını’nın yaptığı leziz ekmekler büyük ilgi görüyor. Özellikle, kendilerine ait olan ekşi mayalı köy ekmeği ile büyük rağbet gören firma, bunun haricinde 10’u geçkin ekmek çeşidi üretiyor.

ÇAVDAR ekmeği, tam buğday ekmeği, kepekli ekmek, Salihli ekmeği, Trabzon ekmeği, tepsi ekmeği, baget ekmeği, şeker hastaları için tuzsuz ekmek gibi birçok ekmek çeşidiyle fark yaratan Uğur Albaş’ın en fazla ilgi gören ekmeği ise kendisine has özellikte ürettiği ‘ekşi mayalı köy ekmeği’ olarak biliniyor. Midede rahat bir his yaratan ve sağlığa önemli ölçüde fayda sağlayan ekşi mayalı köy ekmeğini herkes beğenerek tüketiyor.

TİCARETTEKİ başarısıyla göz dolduran ve kısa sürede Torbalı Ticaret Odası Meclis Üyesi olmayı başaran Uğur Albaş (32)’a ait Alpkent Mahallesi Cemali Tuncer Bulvarı’nda bulunan 200 metrekare büyüklüğe sahip üretim yerini 11 yıldır çalıştırıyor. Ürettiği ekmek çeşitleri arasında bulunan ve kendisine has özellikte ürettiği ekşi mayalı köy ekmeği ile hafıza kazınan lezzete sahip olan işletme, bu ürünü cazip fiyata müşterilerine sunuyor.

AYRICA, geç bayatlaması ve uzun süreli tüketilmesiyle ön plana çıkıyor. Albaş, “Ekşi mayalı köy ekmeğini hızlıca tüketmeyecek olanlar, ekmeği incecik dilimleyerek buzdolabı poşetine veya saklama kabına yerleştirip dondurucuda saklamalıdır. Kullanacağı zaman gerekli miktarda çıkarıp, ısıtılmış tavaya veya tost makinesine koyduktan sonra afiyetle yiyebilir” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.