SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ekrandan uzak ara tatil

Bu haber 15 Kasım 2020 - 1:40 'de eklendi.

Hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle devam eden 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilk ara tatili başladı. Öğrencilere ‘ekransız bir hafta’ öneren Uğur Okulları Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek “Öğrenciler kitaplardan tekrar ettikleri konuları ailelerine anlatabilir. Böylece aileleriyle birlikte zaman geçirirken, öğrendiklerini tekrar etme şansı bulurlar” dedi.

Pandemi nedeniyle bu yıl ilk kez hem yüz yüze hem de uzaktan eğitimle devam eden 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için ilk tatil zili çaldı. Pandemi ile birlikte öğrencilerin stresli ve yorucu bir süreçten geçtiğini söyleyen Uğur Okulları Eğitim Öğretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nil Çiçek, öğrencilere yeni döneme hem sağlıklı hem de başarılı başlamalarını sağlayacak önerilerde bulundu.Ara tatilde öğrencilere ilk önce sağlıklarına dikkat etmelerini öneren Çiçek “Normalde tatillerde çocuklarımıza aile büyüklerini ziyaret etmelerini, akrabalar ve arkadaşlarla bol bol vakit geçirmelerini öneririz. Ama salgın döneminde olduğumuz için çocuklarımızın daha çok evde aileleriyle birlikte tatili geçirmelerini istiyoruz. Bunun yanı sıra dinlenmeli ve bağışıklık sistemlerini destekleyecek besinler tüketmeliler. Öğrencilerin uyku düzeni bozulmamalı, çünkü bir haftalık ara tatilden sonra yüz yüze eğitim tekrar başlayacak. Dolayısıyla uyku düzenini bozmak gece geç saatlerde yatmak, 1 hafta sonra okullar açıldığında uyum sorununa yol açabilir. Öğrenciler alışkanlıklarını yani günlük rutinlerini bozmamalı” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.