SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Hırsızlık yüzde 20 azaldı

Bu haber 14 Temmuz 2022 - 1:14 'de eklendi.

Torbalı’da hırsızlık başta olmak üzere asayiş olaylarında büyük bir düşüş söz konusu. Elde edilen verilere göre hırsızlık yüzde 20 oranında azaldı.

TORBALI Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmaların meyvelerini almaya başladı. Birçok farklı projeyi gerçekleştiren asayiş olaylarını en az indirgemek için hummalı bir çalışma gerçekleştiren İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışmalarının karşılığını almaya başladı.

VERİLERE göre ilçedeki hırsızlık olaylarında düşüş yaşanıyor. Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü başta hırsızlık olmak üzere birçok asayiş olayının önüne geçmeyi başardı. Elde edilen başarılı çalışmalarda İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener’in yanı sıra özverili ve çalışkan polis memurlarının başarısı ise oldukça büyük…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.