SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ege Denizi’nde fırtına uyarısı! Ege’de hava nasıl olacak?

Bu haber 03 Ocak 2019 - 6:58 'de eklendi.

Meteoroloji’den gelen son dakika bilgilere göre Ege Denizi’nde fırtına uyarısı yapıldı. Yarın öğlen saatlerinden sonra beklenen fırtınaya karşı vatandaşlar uyarıldı. Ege’de hava nasıl olacak? İşte Ege Bölgesi hava durumu…

Meteoroloji verilerine göre yarın öğlen saatlerinden sonra Ege Denizi’nde kuvvetli fırtına bekleniyor.Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ege Denizi’nde rüzgarın 03.01.2019 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Kuzey Ege’de doğu ve kuzeydoğu, Güney Ege’de güney ve güneybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/sa) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 km/sa) tam fırtına şeklinde esmesi tahmin ediliyor. Fırtınanın 04 Ocak 2019 Cuma günü sabah saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerine kadar iç ve güney kesimleri ve zamanla bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyılarda yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, iç kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar kar yağışlı

İZMİR °C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

MANİSA °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

MUĞLA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.