SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Duru Perde’de büyük yaz kampanyası

Bu haber 26 Haziran 2015 - 13:23 'de eklendi.

2 yıldır Torbalı’da hizmet veren Duru Perde ve Kumaş Dünyası, büyük yaz kampanyası başlattı.

PERDE ve kumaş sektörünün öncü markalarından olan Duru Perde ve Kumaş Dünyası’nın Torbalı Şubesi, büyük bir kampanyaya imza atıyor. Yaz kampanyası adı altında yapılan indirim ile ürünler fabrikadan halka satılıyor. Yaptığı büyük indirim ile perde sektörüne bomba gibi düşen ve bu kampanya ile herkesin evindeki perdeleri yenileyeceğini söyleyen işletme sahibi Ömer Özcan, “Bizden uygunu yok” diyerek iddialı konuştu. Türkiye’nin birçok bölgesinde şubesi bulunan Duru Perde ve Kumaş Dünyası, toptan fiyatına perakende satılan perde ve kumaş çeşitleri ile büyük ilgi görüyor. Yüzlerce çeşit tül perdenin yer aldığı işletme, ev hanımlarının akınına uğruyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

TEPEKÖY Mahallesi’ndeki İsmet İnönü Caddesi’nde 340 metrekarelik bir alanda hizmet veren Duru Perde ve Kumaş Dünyası işletmecisi Özcan, “100’e yakın fonluk kartelası ve 1000 topa yakın tül perde çeşitleri ile hizmetteyiz. Tülleri piyasanın yarı fiyatına satıyoruz. Cam zeminler 15 TL, duck 8 TL, örme perde 15 TL, aplik perde 15 TL, mat sedef perde ise 10 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Ayrıca son dönemde moda haline gelen 250 çeşide yakın zebra modeli perdeleri ise metresi 40 TL’den satıyoruz. Müşteri ödemeleri peşin fiyatına kredi kartı ile ödeyebiliyor ve farksız taksit imkânı sunuyoruz” dedi. Toptan fiyatına perakende satış yaparak kaliteyi ucuza satan firma, ilçedeki perde ve kumaş sektöründe büyük yatırımlar yapmayı hedefliyor.

‘İDDİA EDİYORUM, PİYASANIN YARI FİYATINA SATIŞ YAPIYORUZ’

PERDENİN yaşam tarzına doğrudan yansıtan, bulunduğu ortamın dokusuyla ve unsurlarıyla bütünleştiğinde önemi daha da arttığını kaydeden Özcan, bir mekânın en önemli tamamlayıcı öğesi olduğunu ifade etti. Seçkin markalarla çalıştıklarını, deneyimli ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden genç işletmeci, ürün yelpazesini sürekli olarak genişlettiklerini belirtti. Özcan, “Evlenenlere ve evini yenileyenlere yüzde 10 indirim yapıyoruz. İddia ediyorum, piyasanın yarı fiyatına satış yapıyoruz. Nedeni ise, diğer şubelerimize de birlikte aldığımız için perde ucuza geliyor. Biz de bu ucuzluğu halka yansıtıyoruz” diye konuştu.

YENİ FİYATLAR İLE PERDESİNİ YENİLEMEK İSTEYENLERE BÜYÜK BİR FIRSAT

BİNE yakın perdelik tülün yer aldığı işletmede, her türlü renk, model, desen ve kaliteye sahip ürün bulunuyor. Duru Perde ve Kumaş Dünyası’nda, ürün fiyatları ise piyasadaki perdelerin yarısı olarak belirlenmiş. İki yıl içerisinde çevre ilçelerden de yoğun talep gören Duru Perde ve Kumaş Dünyası, büyük yaz kampanyası ile sektöre hareketlilik kazandırmayı hedefliyor. Yeni fiyatlar ile perdesini yenilemek isteyenlere büyük bir fırsat sunduklarını belirten Ömer Özcan, herkesi kampanya hakkında bilgi almaya davet etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.