SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Doğa’m Evimde’ platformuna dünya liderliği tescili

Bu haber 02 Haziran 2021 - 23:59 'de eklendi.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, özgün eğitim platformu “Doğa’m Evimde” ile dünya çapında 120’den fazla başvuru alınan “2021 En İyi Geleceğin Dijital İnovasyon Ödülü” yarışmasında 23 finalistten biri oldu. Doğa’m Evimde platformu, geçtiğimiz günlerde aldığı CIO Ödülleri ve IDC Türkiye Ödülü başarısını taçlandırmıştı.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, tamamlayıcı eğitim programı “Doğa’m Evimde” “geleceğin en iyi dijital inovasyonu ödülü” yarışmasında küresel ölçekte finale kaldı. Dünyanın en büyük veri analiz kuruluşu IDC tarafından ABD’de düzenlenen 2021 Best of Future of Digital Innovation Award 2021 – Geleceğin En İyi Dijital İnovasyon Ödülü yarışmasında finalist oldu.“Bu gurur Türkiye’nin, bütün eğitim sektörünün”İTÜ ETA Vakfı Kurucu Temsilcisi Serhat Özeren, IDC Küresel ödüllerindeki finalistliği gururla değerlendirdi. Özeren, “Yaklaşık bir buçuk yıldır, yaşam koşullarımızı, ticareti, eğitimi, turizmi pandemi belirliyor. Bütün insanlığın aldığı en önemli ders, bu süreçte karşımızda duruyor: Bilim ve teknolojik gelişimin önemi! Bu alanda, ihtiyaçlar zorunluluğa dönüştü. Amerika, Avrupa’nın dev ülkeleri, deyim yerindeyse sınıfta kaldı. Türkiye, gerek altyapı gerekse içerik dönüşümünde, en gelişmiş görünen ülkelerden önde olduğunu gösterdi. Biz, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji olarak, bunu bir adım daha öteye taşıdık. Tamamlayıcı eğitim unsurlarımız ile hem uzaktan, hem hibrit eğitim süreçlerini yüksek verimlilik ile gerçekleştirdik. Doğa’m Evimde platformu, e-doğa /m-doğa uygularımız ile fark oluşturduk. Kurumumuzda CIO görevini dirayetle yürüten Hakan İnanır ve ekibini ayrıca kutlamak isterim. Eğitimdeki öncü anlayışımız, ödüllerle tescillendi. Küresel ölçekte verilen değeri görmek de gurur verici. Ama bu gurur sadece bizim değil, tüm eğitim sektörümüzün gururudur” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.