SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Diz kireçlenmesinde kök hücre ile ameliyatsız tedavi yöntemi

Bu haber 22 Eylül 2020 - 3:45 'de eklendi.

Kök hücre tedavisine değinen Uzm. Dr. Ahmet Çapar “Yapılan uygulama ile kireçlenme olan bölgedeki hasarlı kıkırdak dokuları ve hücreleri bu tedaviyle yenilenebilir. Doğal bir tedavi yöntemi diyebiliriz. Ameliyat olmak istemeyen ve ameliyat dışında farklı bir tedavi yöntemi arayan hastalar için en güncel ve en başarılı tedavi yöntemidir’’.

Medicana Bahçelievler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Ahmet Çapar, diz kireçlenmesi rahatsızlığı olan ve genellikle ameliyat olmak istemeyen hastaların tercih ettiği, yüksek başarı oranına sahip olduğu belirtilen kök hücre tedavisi hakkında açıklamalarda bulundu. Dr. Çapar, “Ameliyatsız bir tedavi yöntemi olarak kök hücre tedavisi, en etkili ve en güncel tedavi yöntemidir. Başarı oranı yüzde 80-85 civarındadır” dedi.“Hasarlı bölge doğal yolla yenileniyor”Özellikle kemik iliği kanseri, lenfoma tedavisi, anemi tedavisi ve plastik cerrahide gençlik aşısı gibi birçok alanda kullanılan kök hücre hakkında açıklamalarda bulunan Uzm. Dr. Ahmet Çapar, kök hücrenin tanımını şöyle yaptı:

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.