SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Dikkat! Yarın hava 44 derece olacak

Bu haber 24 Temmuz 2023 - 17:48 'de eklendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre sıcak hava dalgası bu haftada da Torbalı’da etkisini sürdürecek. Hafta ortasında Torbalı’da kent merkezinde termometrelerin 44 dereceyi göstermesi bekleniyor

ÇARŞAMBA günü haftanın en sıcak günü olacak. Nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklıklar artacak. Perşembe günüyle birlikte sıcaklıklar tekrar düşüşe geçecek. Perşembe günü en yüksek sıcaklık 37 derece Cuma ise 35 derece olacak. Yeni haftada yağış beklenmezken kimi zaman kuzey ve kuzeybatıdan esecek rüzgarlar ilçe sakinlerinin rahat nefes almasını sağlayacak.

ÇARŞAMBA GÜNÜ UYARISI

METEOROLOJİ Danışmanı Prof. Dr. Şen, çarşamba gününe dikkat çekerek, “Çarşamba günü işiniz yoksa dışarı çıkmayın” diyen Şen, “İstanbul, İzmir, Ege ve Akdeniz sahilleri dahil. Isı çarpmalarının geri dönülmez sonuçları vardır. O nedenle çarşamba günü işiniz yoksa dışarı çıkmayın. Çıkacaklarsa da şapka gözlük ve açık renk bol elbise giysinler” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.