Torbalı’da Fahran ve Bozkuş aileleri arasında gerçekleşen kız isteme merasimi, samimi ve duygusal anlara sahne oldu. Gelin adayı Damla Fahran ile damat adayı Ahmet Bozkuş’un evlilik yolundaki ilk adımı olan törende, her iki ailenin tüm fertleri bir araya geldi.
DAMLA Fahran’ı ailesinden istemek üzere düzenlenen programda, gelinin annesi Nurgül Fahran ve babası Hasan Fahran ev sahipliği yaparken; damat adayı Ahmet Bozkuş’a babası Vayit Bozkuş ve annesi Saniye Bozkuş eşlik etti. Geleneklere uygun şekilde gerçekleştirilen isteme merasiminde, Damla’yı eski Karakuyu Belde Belediyesi Başkanı Şükrü Tekin istedi.
TÖRENE ayrıca Fahran ailesinin akrabası olan ve Torbalı’nın köklü avukatlarından Yaşar Demir de katılarak genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Aile büyüklerinin hayır dualarıyla gerçekleşen merasimde, iki aile arasında sıcak ve dostane bir atmosfer hâkim oldu.
KIZ isteme merasimi, karşılıklı iyi dileklerin paylaşılması ve genç çiftin mutluluğu için edilen dualarla sona erdi. Damla Fahran ve Ahmet Bozkuş’un nişan hazırlıklarına önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor.













