SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

CIRIEC Sosyal Ekonomi Günleri Öğrenci Webinarı İGÜ’de düzenlendi

Bu haber 18 Kasım 2020 - 1:16 'de eklendi.

1947 yılında Belçika’da kurulan ve sosyal ekonomi ile ilgili uluslararası bilimsel bir kuruluş olan Uluslararası Kamu, Sosyal ve Kooperatif Ekonomisi Araştırma ve Bilgilendirme Merkezi’nin (CIRIEC) Türkiye komitesini oluşturduğu İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), CIRIEC Sosyal Ekonomi Günleri Öğrenci Webinarı gerçekleştirildi. Webinara yoğun öğrenci katılımı oldu.

Uzmanlardan ve akademisyenlerden meydana gelen bir sivil toplum kuruluşu olan CIRIEC, liberal piyasa ekonomisinin alternatifi olabilecek bir kamu, sosyal veya kooperatif ekonomisi oluşturmayı amaçlayarak bilimsel çalışmalar ve profesyonellerle iş birliği yapıyor, ayrıca çeşitli Avrupa Birliği projeleri yürütüyor.“İki yıl toplantıların ev sahibi İGÜ bu büyük bir başarı”CIRIEC Yönetim Kuruluna geçtiğimiz haftalarda yeniden seçilen İGÜ Rektörü Prof. Dr. Burhan Aykaç, açılış konuşmasını yaptığı webinarda, pandemi sürecinde değeri daha çok anlaşılan sosyal ekonominin önemine vurgu yaptı. CIRIEC’in her yıl çeşitli ülkelerde alt gelir gruplarına yönelik çalışmalar yapmak amacıyla toplantılar düzenlendiğini söyleyen Aykaç, iki yıldır İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin toplantılara ev sahipliği yaptığını bunun CIRIEC yetkilerinden almış olduğu olumlu bildirimlerinde göz önünde bulundurulduğunda büyük bir başarı olduğunu dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.