SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çiftçi fırtına sonrası yaralarını sarıyor

Bu haber 29 Ocak 2021 - 1:07 'de eklendi.

Antalya’da Salı günü akşam saatlerinde başlayıp gece saatlerde kuvvetli rüzgarla birlikte etkili olan fırtınada seraları zarar gören çiftçiler yaralarını sarmaya başladı.

Antalya’da Salı günü etkisini gösteren şiddetli yağmur ve fırtına sonrası, Aksu ilçesinde ki seralar sular altında kaldı. Bu sabah seralarına ulaşabilen üreticiler, seralarının içerisinde biriken suları temizlemeye çalışırken, bir taraftan da yaralarını sarmaya çalışıyorlar.İhsaniye mahallesinde üretici Mehmet Çakmak, “Dün büyük bir felaket yaşadık diyebilirim. Her yeri sel aldı. Yağmurun yağdığı gün seralarımıza giremedik” dedi. Çakmak, “ 10 dönüm domates seramızın tamamı sular altında kaldı. Öğle sonu sular çekilmeye başladı. Gece saat 03.00’e kadar çalışarak seranın suyunu boşaltmaya çalıştık. Bütün emeklerimiz boşa gitti. Bütün gece uğraştık. Şu an seradaki ürünler kullanılmaz hale geldi” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.