SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Çardakta otururken yıldırım isabet eden genç kız hayatını kaybetti

Bu haber 19 Haziran 2020 - 18:36 'de eklendi.

Kütahya’da çardakta oturan 22 yaşındaki Seda Öztürk’e yıldırım isabet etti. Talihsiz kız, hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.

Kütahya’da yıldırım isabet etmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Merkeze bağlı Hamidiye Kızılcaören köyünde bir evin bahçesindeki ağaca yıldırım düştü. Yıldırım, ağacın yakınındaki çardakta anne ve babasıyla oturan 22 yaşındaki Seda Öztürk’e isabet etti.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybeden genç kızın cansız bedeni, aynı hastanenin morguna konuldu.

Haberler.com

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.