SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Camide namaz kılma taklidi yaparak cep telefonunu çaldı

Bu haber 01 Şubat 2021 - 12:15 'de eklendi.

Gaziantep’te namaz esnasında çalan telefonunu ayağının dibine bırakan Adnan Yogun’un telefonunu hırsız, namaz kılma taklidi yaparak çaldı. Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan akıl almaz hırsızlık yöntemine şaşıran Adnan Yogun, ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

Gaziantep’te hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması esnasında çalıştığı taksi durağına yakın olan camiye öğlen namazını kılmak için giden taksi şoförü Adnan Yogun namaz kıldığı esnada telefonunu camiye giren hırsıza kaptırdı. Caminin güvenlik kamerasına anbean yansıyan akıl almaz hırsızlık olayı Şehitkamil ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde bulunan Hayri Zengin Camii’nde yaşandı. Safta namaza duran Yogun, çalmaya başlayan telefonunun sesini kısarak secdeye eğilirken ayağının dibine bırakıyor. O esnada Yogun’un arkasına gelen hırsız, namaz kılma taklidi yaparak Yogun’un arkasına oturuyor. Yogun’un secdeye gitmesini bekleyen hırsız, Yogun secdeye eğildiğinde telefonu alarak hızla camiden çıkıyor. Telefonunun çalındığını kamera kayıtlarını izledikten sonra anladığı aktaran Adnan Yogun, daha önce camide böyle bir şeyle karşılaşmadığını kaydetti.Bu tip hırsızlık olaylarının camide sık sık olduğunu anlatan cami imamı Halil Söylemez ise hırsızların kameraya rağmen hırsızlık yapmaktan çekinmediğini dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.