SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Böyle evlat olmaz olsun! 61 yaşındaki annesini boğazını keserek öldürdü

Bu haber 25 Mayıs 2020 - 21:52 'de eklendi.

Edirne’de 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan oğlunun AFAD ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalara katıldığı ortaya çıktı.

Edirne’nin Uznköprü ilçesinde 61 yaşındaki Fatma G., uyuşturucu bağımlısı oğlu Aykut G. tarafından boğazı kesilerek köye 2 kilometre uzaklıktaki dere yatağının kenarına bırakıldı. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan Aykut G. ile birlikte 3 kişi adliyeye sevk edilirken, yaşlı kadının oğlunun AFAD ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalara katıldığı ortaya çıktı.

DERE YATAĞINDA BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

Olay, 22 Mayıs Cuma günü Uzunköprü ilçesine bağlı Kavakayazma köyünde meydana geldi. Oğlu Aykut G. ile aynı evde yaşayan Fatma G., evden çıkarak bir daha gelmedi. Köylülerin ihbarı üzerine AFAD ve jandarma ekipleri tarafından yapılan aramalarda 61 yaşındaki Fatma G.’ye ulaşılamadı. Pazar günü köyde çobanlık yapan bir vatandaş tarafından dere yatağının kenarında koyunları ile gezerken boğazı kesilmiş bir kişinin cansız bedenine ulaştı. Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemelerde kişinin 3 gündür kayıp olarak aranan Fatma G. olduğu öğrenildi.

KOMŞUSUNA PARA VERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Evden çıkarken yakın bir komşusuna bir miktar para verdiği iddia edilen Fatma G.’nin komşusuna “Bana bir şey olursa bunu kefen parası olarak kullanın” dediği öğrenildi. Jandarma ekipleri köyde ikamet eden Aykut G. ve 2 kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Aykut G.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ve paraya ihtiyacı olduğu için annesini öldürdüğü iddia edildi. Fatma G.’nin cenazesi ise İstanbul Adli Tıp Kurumundan alınarak köy mezarlığında defnedildi.

Böyle evlat olmaz olsun! 61 yaşındaki annesini boğazını keserek öldürdü
Böyle evlat olmaz olsun! 61 yaşındaki annesini boğazını keserek öldürdü

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.