SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bekçiler: ‘Torbalı’da sokaklara hakimiz’

Bu haber 17 Mayıs 2021 - 19:39 'de eklendi.

Kahverengi üniformaları, kulakları sağır eden gümüş rengi düdükleri ve kendilerine has ritüelleriyle filmlere, romanlara konu olan gece bekçileri yıllar sonra yeniden sahnede…

2019 yılında Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan gece bekçileri, görevlerine uyum sağladı. Akşamları sokaklarda bekçileri gören vatandaşlar selam verip görevin hayırlı olmasını diliyor. Öte yandan kimlik sorgulaması ve devriye görevlerini yerine getiren bekçiler daha şimdiden şüphelilerin sorgulanmasında önemli rol oynuyor.

ÇARŞI ve mahallerde vatandaşların can ve mal güvenliğini korumada artık bekçiler de görev yapıyor. Karakollarda toplanan bekçiler, amirlerinden aldıkları emir sonrası toplu halde sorumluluk bölgelerine dağılarak düdük sesleri eşliğinde denetimlerine başlıyor.

SUÇLARI önlemek adına göreve başlayan bekçiler, sorumlu oldukları cadde ve sokaklarda bulunan işyerleri, evleri ve araçları kontrol ediyor.

HERHANGİ bir olumsuzlukla karşılaştıklarında ev ya da iş yeri sahibine bilgilendirmelerde bulunan bekçiler, uygulama sırasında şüpheli gördükleri kişilerin kimlik bilgilerini kontrolü ediyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.