SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Batman Kozluk’ta AK Partili Belediye Meclis Üyesi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Bu haber 16 Mayıs 2020 - 17:58 'de eklendi.

Batman Kozluk’ta AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Mete, uğradığı silahlı saldırı sonucunda ağır yaralandı. Batman Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mete hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Mete, Batman Kozluk Üçyol mevkinde kendisine yaklaşan iki kişinin silahlı saldırısına uğradı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Mete, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kozluk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mete, burada yapılan müdahalenin ardından ambulansla Batman Bölge Devlet Hastanesine nakledildi. Mete, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HUSUMETTEN KAYNAKLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Saldırının daha önce yaşanan bir husumetten kaynaklandığı iddia edildi. Olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için polis ekiplerince başlatılan çalışma sürüyor.

Batman Kozluk'ta AK Partili Belediye Meclis Üyesi silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

haberler.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.