SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Başkan Çerçioğlu’ndan Örnek Destek!

Bu haber 03 Nisan 2020 - 21:24 'de eklendi.

Arif Çayan yazdı…

Evde kal, evde kal,  dışarı çıkma, evde kal.

Yaşın 65 ise evde kal, kronik rahatsızlığın varsa evde kal.

Kendini iyi hissetmiyorsan evde kal.

Evde kalmasına kalacakta yaşlılarımız, ne yapacaklar evde. Kukuman kuşu gibi bekleyecekler mi.  O lanet virüs gelmesin, gitsin, yok olsun, bahar gelsin, güneş aşsın diye.

Yardıma ihtiyaçları var yaşlılarımızın, hem maddi, hem de manevi.

a125de75-b94b-4160-af8f-64f9e47e530a.jpg

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı gibi manevi desteğe de ihtiyaçları var.

Başkan Çerçioğlu, almış Ata Tohumlarını evinde kalan yaşlılara dağıtıyor. Onlara yaşıyorsunuz, üretiyorsunuz, evde kalın ama yerinizde oturmayın, alın bu tohumları,  ekin, bakın,  büyütün diyor.

İşte tam da yaşlılarımız için manevi olarak yapılması gereken de bu.

Onlara hayatta tutabilmenin yolu sadece Korona Virüsünden korumak için aman ha evde kalın diye seslenmek, yasak koymak değil.

b51437f7-5afb-41c2-8069-46730170600b.jpg

Evlerinde onlara uğraşabilecekleri meşale lazım.

Onlarda insan, onlarda yaşıyorlar, onlarda bir şeyler yapmak istiyorlar.

Öyle evde kal, ölürsün diyerek onları hayattan koparmak hiç de doğru davranış değil.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu davranışını bütün yerel yöneticiler örnek almalı.

fa6cb113-837a-4d85-bcc8-882b86476364.jpg

Evde kal diye seslendikleri yaşlılara, evlerinizde bunu yapabilirsiniz diye de bir şeyler düşünmeli ve ürütmeliler.

Onları virüsten korurken, hayattan koparmamalılar.

Namı değer Topuklu Efe’ye, Başkan Çerçioğlu’na buradan bütün yaşlılar adına teşekkür ediyorum.

Ata Tohumları tutar, yaşlılarımızı tutar ve birlikte nice sağlıklı güzel günler görürüz.

464206e9-6f8f-4375-bf73-3d4b6c69d4df.jpg

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.