SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Balık tezgâhları havaların soğumasını bekliyor

Bu haber 01 Ekim 2021 - 1:15 'de eklendi.

Torbalı’da havalar soğudukça bütün balık çeşitlerinde fiyatların daha da düşmesi bekleniyor.

BALIK sezonunun açılmasıyla birlikte balık pazarları da hareketlenmeye başladı. Tezgâhlarda yerini alan balık çeşitleri ve miktarları arttıkça fiyatlar da değişkenlik gösteriyor. Türk sofralarında balık deyince akla ilk gelen türlerden olan hamsinin ise fiyatı her geçen gün değişiyor.

HAVALARIN soğuması ve deniz suyu sıcaklığının yükselmesiyle miktarının artması beklenen hamsinin fiyatının daha da düşmesi bekleniyor. Vatandaşlar ise fiyatı ne olursa olsun hamsiden vazgeçmiyor.

BALIK FİYATLARI HER GEÇEN GÜN DEĞİŞİYOR

HAMSİ fiyatlarının günden güne değiştiğini belirten Erol Balıkçılık işletmecisi Turgut Öztaş, havalar soğudukça genel olarak bütün balık fiyatlarının daha uygun olacağını öngördüklerini söyledi. Fiyatların balık azlığından dolayı normale oranla daha yüksek olduğunu aktaran Öztaş, buna rağmen talebin yeterli olduğunu ifade etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.