SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Bahçeşehir Koleji’nin Bursa’da yatırımları büyüyerek devam ediyor

Bu haber 27 Şubat 2021 - 13:41 'de eklendi.

Bahçeşehir Koleji Bursa’da yatırımlarına devam ediyor. Kolej, Bursa’daki dördüncü kampüsünü Nilüfer ilçesinde 2021-2022 eğitim öğretim yılında açıyor.

7 bin 500 metrekarelik bir alana inşa edilen okul; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinden oluşacak. Okulun tanıtım toplantısı öncesi konuşan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, “Bahçeşehir Koleji olarak Bursa’daki dördüncü kampüsümüzü güzel Nilüfer ilçemizde açıyoruz. Bursa’daki ilk kampüsümüzü de 17 yıl önce yine Nilüfer’de açmıştık. Yeniden Nilüfer’de bir kampüse kavuşuyoruz. Bahçeşehir Kolejinin, Türkiye’nin her noktasındaki kampüslerine yenilerini eklemeye devam ediyoruz. Dün de Antalya Serik’de açacağımız Aspendos Kampüsü’müzü tanıttık. Pandemi döneminde eğitim yatırımlarına devam ediyoruz. Böyle bir dönemde eğitime dair yatırımlar daha da büyük anlam taşıyor ve bizi daha fazla heyecanlandırıyor. Dünyanın ekonomik olarak daraldığı bir dönemde biz, eğitim yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Eğitim yatırımları durmamalıdır. Eğitim yatırımları hangi koşullarda olursa olsun devam etmelidir. Kurtuluş Savaşı’nda bile Atatürk eğitimi önemseyip, geri kalmasını istememiştir. Bizim de pusulamız bu yöndedir. Biz, 52 yıllık bir kurumuz ve bunu devam ettireceğiz. Her çocuk kaliteli eğitim hakkına sahiptir. Bunun için de Türkiye’nin her noktasına okullarımızı götürmeye devam ediyoruz.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.