SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydın’da Yol Çalışmaları Sürüyor!

Bu haber 18 Ağustos 2020 - 1:43 'de eklendi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Nazilli’den Kuşadası’na Aydın’ın dört bir tarafında yol çalışmalarını sürdürüyor

Ekipler Sultanhisar’da Kavaklı Mahallesi yolunda asfaltlama öncesi kazı çalışması yaparken Malgaçemir-Kumaşdere yolunda da sathi kaplama çalışmasını tüm hızıyla sürdürüyor.

fen-isleri-calismalari-(8).jpg
Efeler’de Doğu Gazi Bulvarı’nda altyapı çalışmasını bitiren ekipler burada da sıcak asfalt öncesi kazı çalışmasına başladı. Ekipler Kuşadası’nda da çalışırken Kasım Yaman Caddesi’nde yine sıcak asfalt öncesi kazı çalışması yapılıyor. Diğer taraftan ekipler Nazilli’te de Ovacık – Küplü mahallelerinde sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.  Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi yol yapım ekiplerinin yaz ayları boyunca aralıksız çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.