SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydın Germencik’te Ortaklar organize sanayide süt fabrikasında yangın

Bu haber 23 Eylül 2018 - 23:51 'de eklendi.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun müdahale ediyor. Fabrikadaki yangın, kontrol altına alınamıyor.

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Tüm fabrikayı saran yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun müdahale ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bulunan özel bir firmaya ait süt ve süt ürünleri işleyen bir fabrikada akşam saatlerinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen yangın kısa sürede tüm fabrikayı sararken, alevler adeta gökyüzünü aydınlattı. Yangını söndürmek için Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait bölgedeki tüm itfaiye ekipleri OSB’ye sevk edildi. Jandarmanın çevrede güvenlik tedbiri aldığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINAMIYOR

Aydın’ın Germencik ilçesine bağlı Ortaklar OSB’de bulunan bir süt ve süt ürünleri işlenen fabrikada başlayan yangın, kontrol altına alınamıyor.

Akşam saatlerinde başlayan yangın onlarca dönüm üzerindeki tüm fabrikayı sardı. Yangına Aydın Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Yangını Söndürme ekipleri de müdahale etti. Bu arada fabrikadaki bölümden bölüme sıçrayan yangını kontrol altına almak için iş makineleri fabrikanın bazı bölümlerini yıktı. Güvenlik gerekçesiyle bölgeye görevliler dışında kimsenin alınmadığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da bölgeye gelip söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.