SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aydın Efeler’de ilçesinde korkunç olay! Önce öldürüp sonra intihar etti

Bu haber 22 Mayıs 2019 - 19:16 'de eklendi.

Aydın’da akıllara durgunluk veren korkunç bir olay yaşandı. Efeler ilçesinde evlilik teklifi ettiği kadından olumsuz yanıt alan kişi önce kadını pompalı tüfekle başından vurup öldürdü, ardından intihar etti.

Aydın’ın Efeler ilçesinde evlenme teklifini kabul etmeyen kadını başından pompalı tüfekle vurarak öldüren, ardından kendisini de vuran evli adam, hastanede hayatını kaybetti.

EVLENMEK İSTEDİ, KABUL ETMEYİNCE SONU KORKUNÇ…

Olay, Osman Yozgatlı Mahallesi 1255 sokak Nuri Sanlı Parkı’nda saat 7.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre evli olan Erdal Akın (44), eşinden yeni boşanan Seher Özer (30) ile evlenmek istedi. Seher Özer’in, Akın’a önce boşanması gerektiğini ve ailesinin bu duruma karşı çıktığını söylediği iddia edildi.

Bugün sabah saatlerinde Erdal Akın, henüz yeni boşandığı öğrenilen ve kendisi ile evlenmek isteyen iki çocuk annesi Seher Özer ile parkta karşı karşıya geldi. Akın yanında getirdiği pompalı tüfek ile Seher Özer’i başından vurdu. Daha sonra tüfeği göğsüne dayayıp kendini vurdu. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Özer’in olay yerinde öldüğünü belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Akın da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

egehaber.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.