SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Aracıyla 131 okula 69 bin kitap dağıttı

Bu haber 02 Haziran 2021 - 23:59 'de eklendi.

Kütahyalı emekli kütüphane memuru Zeki Aktürk, 13 yıldan beri aracına yüklediği 69 bin kitabı Türkiye genelinde 131 okula bağışladı.

Son olarak Kütahya’nın Hisarcık ilçesine bağlı Dereköy İlk ve Ortaokulu’na 300 kitap bağışında bulunan Zeki Aktürk, okul bahçesinde öğrencilere kitap dağıttı.Öğrencilere paylaşmanın önemi ile ilgili en güzel örneklerden birinin kitap olduğunu anlatan Aktürk, “Bu kitapları, “Ben okudum, başkası da okusun” diyen sizin gibi kardeşlerimiz bana gönderdi. Kitapları veren büyüklerinizin, kardeşlerinizin sizlere selamları var. Onun için kitapları önemseyin. Bunlar size hediye. Ama karalamadan, bir başkası da okuyacak çünkü bunları. Ben bunları size veriyorum, sizde okuduktan sonra kütüphaneye vereceksiniz. Çok kitap okuyan, okutturan nesiller olun “ dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.