SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Antalya’ya 72 milyon değerinde eğitim yatırımı

Bu haber 24 Şubat 2021 - 13:33 'de eklendi.

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metrekarelik alana yeni kampüsünü kuruyor. Aspendos adı verilen kampüsün tanıtım toplantısı, pandemi önlemleri alınarak bir otelde gerçekleştirildi. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı ve Bahçeşehir Koleji Kurucusu Enver Yücel, yeni kurulacak kampüs ile ilgili, “Türkiye’de yer alan Bahçeşehir Kolejinin ilk 3 büyük kampüsü arasında yer alıyor” dedi.

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine Aspendos adını verdiği yeni kampüsünü kuruyor. Kampüs 22 bin 500 metrekare kapalı alan içerisinde 51 derslik, bin 200 öğrenci kapasitesi ile önümüzdeki Eylül ayında eğitim- öğretime başlayacak. Aspendos Kampüsünün tanıtım toplantısı Serik’te yer alan bir otelde gerçekleşti. Toplantıya, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, yöneticiler ve basın mensupları katıldı. Toplantıda, yeni açılacak olan kampüsün tanıtımı yapıldı.   

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.