SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Ankara da Taksicilerin Silahlı Kavgası 1 Yaralı

Bu haber 14 Mayıs 2019 - 19:01 'de eklendi.

Ankara da taksicilerin silahlı kavgası 1 yaralıANKARA da, taksi şoförü Hasan Hüseyin D., aynı durakta çalıştığı taksici Zafer Y yi, aralarında çıkan tartışmada tabanca ile başından vurarak yaraladı.

‘da taksicilerin silahlı kavgası 1 yaralı

ANKARA’da, taksi şoförü D., aynı durakta çalıştığı taksici Zafer Y’yi, aralarında çıkan tartışmada tabanca ile başından vurarak yaraladı.

Olay, ilçesinde Barış mahallesindeki taksi durağında meydana geldi. Aynı durakta çalışan taksiciler Hasan Hüseyin D. ile Zafer Y, sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından olay yerinden ayrılan Hasan Hüseyin D., saat 16.00 sıralarında taksi durağına tekrar geldi. İkili yine tartışmaya başladı. Hasan Hüseyin D, yanındaki tabancayı çıkararak, Zafer Y.’ye ateş etti. Hasan Hüseyin D, kaçarken, başından vurulan Zafer Y., kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı Zafer Y, çağrılan ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı taksicinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

ekipleri olay yerinde çevre güvenliği alarak, inceleme yaptı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.