SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Anadolu Ajansı’ndan Yeni Nesil Habercilik eğitimi

Bu haber 05 Mayıs 2015 - 13:47 'de eklendi.

Anadolu Ajansı Haber Akademisi bünyesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında çalışan uzman ve uzman yardımcılarına “Yeni Nesil Habercilik” eğitimi verilecek.

AA Haber Akademisi, kendi habercilerini yetiştirmenin yanında yurt içi ve yurt dışındaki kurumlardan gelen talepler doğrultusunda da eğitim vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Anadolu Ajansı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı işbirliğiyle, Bakanlıkta çalışan uzman ve uzman yardımcılarına yönelik 20 Nisan- 17 Mayıs arasında “Yeni Nesil Habercilik” eğitimleri düzenlenecek. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere bir ay sürecek eğitime, 20 kişi katılacak.

Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’daki eğitimde katılımcılar, AA’nın deneyimli habercilerinden 108 saat pratik ve teorik ders alacak. Dersler, haber yazma, röportaj, fotoğraf çekim ve işleme, görüntü işleme ve çekim teknikleri ile sosyal medyada yeni yaklaşımlar, yeni medya uygulamaları, haberde hukuk kriterleri, e-yayıncılık multimedya uygulamaları ve senaryo konularında verilecek. Eğitim, katılımcıların yazılı haber, fotoğraf, görüntü, sosyal ve yeni medya yönlerini geliştirmeye yönelik olacak. Tüm derslerden sınava tabi tutularak, katılımcıların performansları ölçülecek. Eğitim programı sonunda katılım belgesi verilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.