38 senedir Torbalı’da hizmet veren ve son 5 yıldır da genç girişimci Hakan Yamaner tarafından işletilen Küçükler Ofset Matbaa, sunduğu kaliteli hizmet ile fark yaratıyor. Deneyimli firma, daha geniş ve ferah bir alanda hizmet verebilmek için adres değiştirdi.
TORBALI’NIN adı küçük, yaptığı işleri büyük olan en eski matbaalarından Küçükler Ofset, adres değiştirdi. Yıllardır Kuyumcular Sokağı’nda faaliyet gösteren işletme, bundan böyle eski yerine 100 metre uzaklıktaki Tepeköy Mahallesi 4559 Sokak No:5/A adresinde hizmet hayatına devam edecek.

YENİ mekanlarının, eskisine nazaran daha büyük ve kullanışlı olduğunu kaydeden Yamaner, “Küçükler Matbaa’nı n yeni yeri 150 metrekare büyüklüğe sahip ve 2 kattan oluşuyor. Müşterilerimize daha sağlıklı hizmet verebilmek ve hizmet alanımızı genişletmek için adres değiştirdi. Eski yerimizden çok da uzakta değilik. Yine Merkez Orhaniye Cami sırasında Erol Balıkçılık’ın yanındayız. Çayımızı içmek için gelmek isteyen tüm dostlarımızı bekleriz” şeklinde konuştu.

YAPTIĞI İŞLER
YAPTIKLARI işler arasında kartvizit, sipariş formu, maliye anlaşmalı işler, el ilanı, makbuz, çıkartma etiket, kaşe, afiş, karton çanta, promosyon, zarf-katalog, magnet – broşür, antetli kağıt yer alıyor.

‘YURTDIŞINA DA İŞ YAPIYORUZ’
KURUMSAL firmalarla da çalıştıklarını matbaa alanında ilçe marka olduklarını söyleyen Hakan Yamaner, “Hatta Fransa ve Almanya’ya yurtdışı işler yapıyoruz. Verdiğimiz hizmet kalitesini, yaptığımız her işte katlanarak arttırıyoruz. Firmamıza ulaşmak isteyenler 0 551 260 00 07 numaralı telefonu arayabilir














