SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

66 yaşında liseden mezun oldu, yeni hedefi üniversite okumak

Bu haber 13 Şubat 2021 - 15:38 'de eklendi.

Denizli’de annesi hastalanınca ortaokulu bitiremeyen 66 yaşındaki Yurdagül Atlar, yarım asır sonra lise diplomasına kavuştu. Okuma azmiyle gençlere taş çıkartan Atlar, üniversite hedefine bir adım daha yaklaştı.

Merkezefendi ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi ev hanımı Yurdagül Atlar, küçük yaşlarda okula gittiği sırada annesinin hastalanmasından dolayı eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kaldı. Uzun süre hep bir şeyleri okuyan Atlar, yıllar sonra hayalini kurduğu diplomalar için kolları sıvadı. Atlar, içinde kalan okuma isteğiyle önce ortaokulunu ardından ise liseyi bitirerek diplomasını aldı. Gençlere taş çıkartan Atlar, yeni hedefini ise üniversite sınavlarını kazanarak Bilgisayar Mühendisliği ya da Tıp Fakültesi okumak olarak belirledi.Büyük başarı göstererek 66 yaşında lise diploması alan Yurdagül Atlar, ailesel sorunlar ve annesinin hastalığından dolayı eğitime ara verince kitaplara sarıldığını söyledi. Hayalini gerçekleştirebilmenin büyük mutluluğunu yaşadığını belirten Atlar, üniversite sınavlarına Merkezefendi Halk Eğitim Merkezinin açtığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarıyla büyük bir azimle hazırlandığını anlattı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.