SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

15 Şubat’ta ilk ders zili çalacak köy okullarında çalışmalar devam ediyor

Bu haber 13 Şubat 2021 - 15:38 'de eklendi.

Korona virüs tedbirlerinden dolayı yüz yüze eğitimin ara verildiği köy okullarında 15 Şubat’tan itibaren eğitim başlıyor.

Korona virüs tedbirlerinden dolayı yüz yüze eğitime bir süre ara verilmişti. 15 Şubat’tan itibaren köy okullarında yüz yüze eğitim tekrar başlıyor. Bundan dolayı okulların öğrenciler için uygun bir duruma getirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Kavaklı İlkokulu ve Ortaokulu’nda okul çalışanları ve öğretim görevlileri okulu 15 Şubat için hazırlamaya gayret gösteriyor. Okulda hazırlanan halkalar sayesinde öğrenciler sıra olurken 1,5 metre mesafe kuralına uygun bir şekilde sıralanacak. Öğretmenlerin daha önce hazırladığı oturma düzenine göre öğrenciler sıralarına oturacak. Sınıf askılıklarında ise birer sıra boşluk bırakılacak.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.