SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zübeyde Hanım’lı veliler tanışma kahvaltısında bir araya geldi

Bu haber 09 Kasım 2021 - 0:39 'de eklendi.

Zübeyde Hanım Anaokulu’nda eğitim gören öğrencilerin velileri, 2021-2022 Eğitim-öğretim yılının ilk döneminde bir araya geldi.

OKUL Aile Birliği tarafından yapılan organizasyon kapsamında Saminas Garden’da düzenlenen tanışma kahvaltısına ilgi büyüktü. Okul-aile-öğrenci arasındaki iletişimi ve işbirliğini geliştirmek güçlendirmek ve daha dinamik hale getirmek amacıyla bir araya gelen veliler, buluşmanın coşku ve heyecanı yaşadı.

ANAOKULU yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın çok yönlü olarak gelişimini amaçlamak, topluma ayak uydurmalarını sağlamak hususunda bizlere böyle bir imkanı sağlamak adına emek ve çalışmaları için okul aile birliğimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.