SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zübeyde Hanım Meraklı Minikler Sınıfı’ndan muhteşem mezuniyet gösterisi

Bu haber 08 Haziran 2023 - 0:22 'de eklendi.

Torbalı’daki Zübeyde Hanım Anaokulu Meraklı Minikler Sınıfı mezuniyet gösterisi, önceki gün Gökkuşağı Garden’da gerçekleşti.

İKİ yıl da öğretmenleri Feyza Gencay ile birlikte okuyan minikler mezun oldular. İlkokula başlayacak olmanın heyecanını yaşayan miniklerin velileri ise haklı gurur yaşadılar.

VELİLER TAM NOT VERDİ

SINIF annesi Özge Peçenek  tarafından organize edilen mezuniyet gösteri renkli görüntülere de sahne oldu. Minik öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel ve anlamlı gösteriler veliler tarafından tam not aldı.

BAŞARILI GÖSTERİLERE İMZA ATTILAR

SINIF öğretmeni yaptığı açıklamada, öğrencilerinin hepsinin birbirinden başarılı gösterilere imza attığını ve hepsini tek tek gözlerinden öptüğünü ifade ederek, bundan sonraki eğitim yaşantılarında kendilerine başarılar diledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.