SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zorunlu trafik sigortası yapmadan asla marşa basmayın

Bu haber 09 Nisan 2023 - 6:34 'de eklendi.

Zorunlu trafik sigortası konusunda sürücüleri uyaran Sigortacı Ebru Taşlıoğlu, “Vatandaşlarımız zorunlu trafik sigortası yapmadan asla marşa basmasınlar” diyerek, trafik sigortası olmayan sürücülere önerilerde bulundu.

TORBALI’DA hizmet veren Bekir Söyler Sigorta yetkilisi Ebru Taşlıoğlu, araç sahibi olan vatandaşları uyararak zorunlu trafik sigortalarını yaptırmalarını önerdi. Konu hakkında bilgi veren Sigortacı Taşlıoğlu, “Zorunlu trafik sigortası şu anda Türkiye’nin gündemine oturmuş durumda” diye konuştu. Vatandaşların, zorunlu trafik sigortası yapmadan yola çıkmamaları gerektiğini belirten Taşlıoğlu, “sigorta yaptırmayan çok vatandaşımız var. Sigortasız gezen vatandaşlarımız var. Acentelerimize gitsinler, zorunlu trafik sigortası yapmadan asla marşa basmasınlar. Kesinlikle kanunen; aracınız bir trafik kazasına karıştığında, maddi hasarlı ve sigortanız yoksa karşı taraf mağdur ettiğiniz şahıs sizi adli yönden tazminatını isteyecektir ve olay yerine gelen polis veya jandarma ekipleri sizin aracınızı bağlamak zorunda. Bu çok önemli, aracınızın sigortasını yaptırmadan yola çıkmayınız” diye konuştu.

‘BİR AN ÖNCE SİGORTANIZI YAPTIRIN’

SİGORTACI Ebru Taşlıoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü; “Allah korusun ölümlü, yaralamalı trafik kazaları meydana geliyor. Sigortanız yok ise karşı taraf size yine adli yönden dava açacak ve aracının hasarını, uğramış olduğu bedeni, tedavi ve vefat ile ilgili her türlü tazminatı sizden talep edecektir. Artık sigorta fiyatları son derece aşağı düşmüştür. Sigorta yaptırmayan tüm vatandaşlarımızı uyarıyorum; motosiklete de binmiş olsanız, kamyonete de binmiş olsanız sigorta yaptırmadan yola çıkmayınız. Devletimiz bu konuda havuz sistemi kurulmuştur. Artık ben sigorta yaptıramıyorum, çok pahalı bu tür mazeretler ortadan kalkmıştır. Sigortasızlar, bir an önce gitsinler araçlarına zorunlu trafik sigortası yaptırsınlar” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.