SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zeytin dikmek isteyen üreticiye destek

Bu haber 27 Şubat 2023 - 1:08 'de eklendi.

Torbalı Ziraat Odası binlerce adet zeytin fidanı satışına devam ediyor. Piyasa fiyatının altında satılan fidanların amacı zeytin dikmek isteyenlere destek amaçlı olduğu belirtildi

İLÇEDE en fazla Karakuyu, Çapak, Dağkızılca ve Ortaköy Mahallelerinde bulunan zeytinliklerde üreticiler 2023 hasat sezonunda zeytin ve zeytinyağı elde edebilmek için bir yıl boyunca ağaçlarına gerekli bütün bakımları yaptı.

HASTALIKLARA karşı ilaçlanarak verim kaybının önüne geçmek isteyen zeytin üreticileri bu yıl hasat sezonunda hüsrana uğradı. Bu sene ilçe genelindeki pek çok zeytinlikte rekolte yüzde yetmişe kadar düşerken Torbalı Ziraat Odası zeytin ağacı satışına ise devam ediyor.

TORBALI Ziraat Odası bu sene zor bir hasat dönemi geçiren zeytin üreticileri arazisine veya bahçesine ağaç dikecek olanlar için zeytin ağacı getirdi. Piyasa fiyatı 50 liraya kadar çıkan Gemlik cinsi zeytin fidanlar 23 liradan satılmaya devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.