SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zeytin ağacında asılı şahsın kimliği belirlendi

Bu haber 02 Mart 2023 - 16:10 'de eklendi.

Dün bir ağaca asılı halde cansız bedeni bulunan kişinin ilçenin sevilen isimlerinden olan Murat Aslan olduğu öğrenildi. Aslan’ın üç çocuk babası olduğu ve bir süredir bunalımda olduğu ifade edildi

DÜN öğle saatlerinde Eğerci Mahallesi, Killik Küme Evler yolu üzerindeki bir tarlada bulunan zeytin ağaçlarından birinde cansız bedeni bulunan kişinin kimliği tespit edildi. Şahsın tarlanın sahibi ve ilçenin sevilen isimlerinden Murat Aslan olduğu anlaşılırken Aslan2ın bir süredir bunalımda olduğu da öğrenildi.

YAKINLARINDAN edinilen bilgiye göre Aslan’ın evden dolaşmak için çıktığı ve birkaç saat sonra kendisine ait tarlada cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi. 42 yaşındaki üç çocuk babası olan Aslan’ın cansız bedeninin gün içinde İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından ailesine teslim edilmesi beklenirken cenaze bilgilerinin de bundan sonra belirleneceği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.