SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zeynel Fidaner ilçe siyasetini değerlendirdi

Bu haber 02 Mayıs 2021 - 16:06 'de eklendi.

TORBALI’NIN önemli siyasetçilerinden ve halkın sevdiği bir isim olan Zeynel Fidaner torbalı ile ilgili fikirlerini dile getirdi. Fidaner, “Siyasetin üçgen çemberi, Torbalı’da farklı boyutlara gidiyor. Tabi buna siyaset denirse… Çok yazık ediyorlar bu ilçeye, rantçılar bi tarafta, satıcılar bi tarafta, alıcılar bi tarafta, siyasi değerlerimize ne oldu? Kendilerini büyük siyasetçi sanan beyefendilere sesleniyorum, bu mudur siyaset?

KENDİ çıkarlarınız yüzünden bu ilçeye daha fazla zarar vermeyin. Lütfen kendi ortak çıkarlarımız ilçemizin menfaati olsun. Hepimizin çocuğu bu ilçede yaşıyor. Gelin onlara güzel bir şeyler bırakalım. kalıcı değerler bırakalım. İlçemize yazık etmeyelim”  diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.