SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu’ndan büyük başarı

Bu haber 25 Mart 2021 - 12:56 'de eklendi.

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar.

TÜRKİYE genelinde düzenlenen 16. Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’na katılan öğrenciler Torbalı’ya derece getirdiler.

NEŞELİ BULUTLAR SINIFININ BAŞARISI

ZELİHA Ömer Genç Kızılay Anaokulu Öğretmeni Sevcan Şengül Neşeli Bulutlar ismini verdiği sınıfında resim alanında kabiliyeti olan öğrencilerini Türkiye genelinde düzenlenen Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’na hazırladı. Bu yıl 16.’sı düzenlenen yarışmanın konusu “En Mutlu Günüm”dü.

CAFER TOSUN HEDİYELER VERDİ

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu Neşeli Bulutlar sınıfından yarışmaya katılan Fatma Kartal, Elif Begüm Erul, Mertcan Abancı ve Davut Demirgüç isimli öğrenciler ve özverili çalışmalarıyla dikkat çeken öğretmenleri Sevcan Şengül’ü makamında ağırladı. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Tosun, elde edilen başarıdan ötürü öğretmen Sevcan Şengül ve okul müdürü Tarkan Arslan’ı tebrik etti.

FATMA KARTAL TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

ZELİHA Ömer Genç Kızılay Anaokulu Neşeli Bulutlar sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki Fatma Kartal ”En Mutlu Günüm” konulu 16. Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye 3.’sü oldu.

MİNİK Fatma’nın bu başarısı okulunda bayram sevinci yaşattı. Torbalı’nın sesini tüm Türkiye’ye duyuran Fatma’ya tebrikler yağdı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’dan da bir hediye alan minik Fatma’nın sevinci görülmeye değerdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.