SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulu online eğitimler düzenliyor

Bu haber 18 Mart 2021 - 14:38 'de eklendi.

Torbalı Zeliha Ömer Genç Anaokulu Müdürlüğü oldukça önemli organizasyonlara imza atıyor.

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Doktor Perihan ÜNÜVAR’ı öğretmenlere online eğitim vermek üzere davet eden okul yönetimi  Pandemi Dönemi Öğretmenliği Sorunları ve Çözümleri konulu bir seminer düzenledi. Düzenlenen online eğitim seminerinin açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun yaptı.

ÖĞRENMENİN YAŞI YOK

OKUL öncesi öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen online seminerde konuşan Tosun, “değerli öğretmen arkadaşlarım.  Zaman zaman bu tür eğitim seminerleri düzenliyoruz.  Biz üniversiteden mezun olduk her şey bitti diye bir şey yok. Öğrenmenin yaşı yok. Sürekli değişimin ve gelişimin olduğu bir çağda yaşıyoruz.  Kendimizi sürekli yenilemeli ve gelişmelere hızlı bir şekilde uyum sağlamalıyız.  Mesleki yeterliliğimizi arttırmalıyız. Bugün bizi kırmayarak seminer davetimizi kabul eden kıymetli  Perihan ÜNÜVAR  hocamıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu organizasyonu gerçekleştiren Zeliha Ömer Genç Anaokulu Müdürü Tarkan Arslan’a ve okulumuz öğretmenlerine de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ KATILDI

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dekan Yardımcısı Prof. Doktor Perihan ÜNÜVAR tarafından verilen online seminere Torbalı ilçesinde görev yapan okul öncesi öğretmenlerinin yanı sıra diğer ilçelerden ve illerden de çok sayıda öğretmen katıldı. Pandemi Dönemi Öğretmenliği Sorunları ve Çözümleri konusunda konuşan Prof. ÜNÜVAR’ın sunumuna öğretmenlerin büyük ilgi gösterdiği görüldü.

ONLINE SEMİNERLER DEVAM EDECEK

ALANINDA deneyimli ve ulusal çapta tanınmış akademisyenleri davet edeceklerini ve küresel salgın döneminde farklı konu başlıklarında online seminerler organize edeceklerini belirten Zeliha Ömer Genç Anaokulu Müdürü Tarkan Arslan ”okulumuzun toplumsal rolünü ortaya koyan bu tür çalışmalara belli aralıklarla devam edilecek olup bu haftaki konuğumuz Uşak Üniversitesi Okul Öncesi Anabilim dalı  Öğretim Üyesi Dilek EROL olacaktır.  Programın konusu Çocuk İstismarını Önleme ve Bildirmede Okul Öncesi Öğretmeninin Rolü olarak belirlendi.  Program tarih ve saati okulumuz sosyal medya hesaplarından duyurulmaktadır. 19.03.2021 tarihinde saat 20:00 da Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek programa katılımda sayı ve zaman sınırı olmamakla birlikte hedef kitle yine ülke geneli okul öncesi öğretmenleri olacaktır” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.