SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zamlı taksi tarifesi bugün Torbalı’da başladı!

Bu haber 26 Kasım 2021 - 23:14 'de eklendi.

Taksi ücret tarifelerinde değişikliğe gidildiğini ve zamlı fiyat tarifesini açıklayan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Oda Başkanı Celil Anık, dünden itibaren uygulamaya başladığını duyurdu.

İZMİR Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Oda Başkanı Celil Anık, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından taksi ücret tarifelerinin değiştiğinin bilgisini vermişti. Anık’ın dün sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu açıklamaya göre; beklenen taksi ücret tarifelerinin değişikliği UKOME Genel Kurulu onayından çıktı.

YAPILAN açıklamaya göre; taksimetre ayarlamasını yapan taksiciler için zamlı fiyatlar geçerli olacak ve bu ayarlama 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 08:30 itibariyle Çınarlı eski vize yerinden yapılabilecek. Fiyat ayarlaması yapmayan taksiciler için eski ücretler geçerli olacak.

ANIK, taksimetre fiyatlarındaki değişimleri şu sözlerle açıkladı: “Açılış Ücreti 4,50 TL, kısa mesafe (indi – bindi) 13 TL , bekleme ücreti 0,40 TL, km ücreti 5,50 TL olacaktır. Taksimetre ayarları; Çınarlı eski vize yerinde 26 Kasım 2021 Cuma günü (yarın) 08:30 itibariyle başlayacak ve cuma, cumartesi günüde devam edecektir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.