SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Zamlara inat ikinci elde özel indirimler uyguluyor

Bu haber 14 Haziran 2023 - 0:50 'de eklendi.

Döviz kurundaki hızlı yükseliş sıfır kilometre araçlarda yeni zam dalgası başlatırken, ikinci el otomobil piyasası da hareketlendi. Torbalı’da hizmet veren Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, bayrama kadar kademeli olarak ikinci el otomobil fiyatlarında yüzde 20’ya varan artışlar olabileceğini söylüyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI seçiminin ardından döviz kurunda yaşanan yükseliş, sıfır kilometre araçlarda yeni fiyat artışlarına neden oldu. Zam dalgası kısa sürede ikinci el otomobil piyasasını da etkiledi. Torbalı Devlet Hastanesi karşısında (sanayi tarafı) hizmet veren Sercan Otomotiv sahibi Sercan Tucan, bayrama kadar ikinci el araçlarda fiyatların yükselmeye devam edeceğini söyledi.

‘ZAMLARA İNAT ÖZEL İNDİRİMLERLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET VERİYORUZ’

“ARAÇ almak isteyen acele etsin” diye konuşan Tucan, “Zamı duyan vatandaş galerilere akın ediyor. Elimizde onlarca araç var ve kısa sürede tükeniyor. Sirkülasyon çok hızlı, ancak sattığımız aynı aracı her seferinde daha yüksek fiyata alıyoruz. Yerine koymakta zorlanıyoruz. Biz de bayram öncesi zamlara inat özel indirimlerle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Mekanımıza gelmek, bize ulaşmak isteyenler 0 543 443 27 56 numaralı telefonu arayabilir” şeklinde konuştu.

‘FİYAT YANSIMALARI ARTIK 24 SAATİ BULMUYOR’

DÖVİZ kurundaki yükselişin ikinci el otomobil piyasasına etkilerini değerlendiren Tucan, “Kurdaki değişime bağlı olarak sıfır otomobillere gelen yüzde 7 ila yüzde arası zamlar, ikinci piyasasına da yansımaya başladı. Dijital bir piyasa olduğu için özellikle ilan sitelerine fiyat yansımaları artık 24 saati bulmuyor” açıklamasını yaptı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.