30 Ağustos’un coşkusu Torbalı’da yaşanacak
Torbalı sakinleri, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünün coşkusunu, Hüseyin Turan konseri ve kortej geçişinde yaşayacak.
TORBALI sakinleri, Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 100. Yıldönümünün coşkusunu, Hüseyin Turan konseri ve kortej geçişinde yaşayacak. Program bu yıl da Ayrancılar’da gerçekleşecek. Bölge nüfusu 60 bini geçen Ayrancılar’da her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı konserle kutlayan Torbalı Belediyesi bu yıl için de hazırlıklarını sürdürüyor.
GÖRKEMLİ bir bayram kutlamasına hazırlanan Torbalı Belediyesi ilk olarak geniş katılımlı bir fener alayı düzenleyecek. Barış Manço Caddesi’nde başlayacak olan fener alayı Ayrancılar Meydanı’nda sona erecek.
SAAT 20.00’da Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’in de katılımıyla gerçekleşecek olan konserde Hüseyin Turan en sevilen şarkılarını Torbalılılar için seslendirecek. Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin önemine dikkat çekerek, Torbalılıları coşkuyu paylaşmaya davet etti.