SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yüzlerce optik gözlük çeşidiyle hizmet veriyor

Bu haber 30 Aralık 2022 - 2:16 'de eklendi.

İlçenin en işlek yeri sayılan Kazımdirik Caddesi üzerinde hizmet veren Doğuş Optik, bünyesinde bulunan son modern cihazlar ile optik gözlük satışı yapıyor.

HER marka ve her modelde optik gözlük satan Doğuş Optik, her ay farklı markalarda kampanya yaparak ilçe halkının karşısına çıkıyor. Son teknoloji cihazlar ile kesim yapan firma, gözlük takan vatandaşların uğrak noktası oldu.

İŞLETMECİ Doğuk Sözalan, “Müşteri doktordan aldığı reçetesi ile bize geldiğinde gözlüğünü 3 dakika gibi kısa bir sürede sıfır hata ile hazırlayıp kendisine takdim ediyoruz. Bu yüzden müşteri sayımız her geçen gün artıyor. Müşterilerimizin işyerimizden memnun ayrılması bizi de mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

KESME makinesi ile numaralı gözlük yapımında sıfır hata hedefleyen Doğuş Optik, müşterilerini daha konforlu bir görüşe kavuşturuyor. İşletmeci Sözalan, “Yeni kuşak cam kesme makineleriyle camlar daha güvenli kesiliyor. Cam kesimi, nilör açma, çapak alma, delik delme gibi zaman alıcı işlemleri çok kısa sürede yapıyoruz” diye konuştu.

İKİ yıldır, müşterilerinin daha iyi görmesi için çalıştıklarını dile getiren Doğuş Sözalan, şöyle devam etti: “Gözlük yapımını otomasyona bağlayan makine parkuruyla numaralı gözlükleri üç dakikada sıfır hata ile müşterilerimizin isteklerini karşılıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.