SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ

Bu haber 11 Eylül 2023 - 10:15 'de eklendi.

16 Haziran 2023 tarihiyle başlayan yaz tatili, 11 Eylül tarihiyle sona erdi. 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı, Torbalı’da bugün heyecan ve coşkuyla başladı. 40.815 öğrenci ve 2.290 öğretmen için ders zili çaldı.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların tamamı eğitim- öğretim hazırlık kapsamında tamirat ve tadilat işlerini tamamlayarak, hazır bir şekilde yeni döneme başladı. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrenciler, 4-8 Eylül’de uyum eğitimi almıştı. Okulöncesi kademesinde 3.639 öğrenci, yeni eğitim dönemine merhaba derken, temel eğitimin ilk basamağı olan birinci sınıfta 4.070 öğrenci, ortaokul 5.sınıfta 3.192 öğrenci ders başı yaptı.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öğrenciler, veliler ve öğretmenler tarafından heyecanla ve coşkuyla karşılanırken; İlçe Millî Eğitim Müdürü Cafer TOSUN, ‘Göz pınarlarımız, evlatlarımızın yeni bir eğitim-öğretim hayatına başlayacakları günlerin heyecanı ve mutluluğunu yaşamaktayız. Yarınlarımızın güvencesi, geleceğimizin umudu olan çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yarınlara hazırlanacakları yeni eğitim döneminde de büyük temenniler ve umutlar içerisindeyiz. Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak; sadece ülkemize değil evrene yön verecek bilgi, birikim, tecrübe ve yeteneklere sahip nesilleri yetiştirmek hedefiyle, Bakanlığımızın vizyon ve yol göstericiliğiyle gayretlerimizi, dur durak bilmeden devam ettirmekteyiz. Bizler tüm eğitim camiası için üzerimize düşen görev ve sorumlulukları devlet bilinciyle yerine getirmeye, hizmet etmeye devam ederken velilerimizin de bizlere destek olma hususunda daima yanımızda olacağınızı biliyoruz. 2023-2024 yeni eğitim-öğretim sezonumuzun; ülkemize, milletimize, Torbalı’mıza tüm eğitim çalışanlarına, öğrenci ve velilerimize hayırlı, olmasını diliyor; sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir sene yaşamayı temenni ediyorum. Yuvanıza hoş geldiniz çocuklar!
” ifadelerini kullandı.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.