SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yurtiçi ve yurtdışından gelen misafirleri ile doğa yürüyüşü yaptılar

Bu haber 18 Mayıs 2023 - 0:45 'de eklendi.

Yaptığı doğa yürüyüşleri ile adından sıkça söz ettiren Torbalı Belediyesi Doğa Sporları Kulübü (TOBEDOSK) yine güzel bir etkinliğe imza attı.

TOBEDOSK yönetici ve üyeleri Torbalı Anadolu Lisesi Erasmus Dijital Yeşil KA2 projesi kapsamında Çek Cumhuriyetinden ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nden Torbalı’ya gelen öğrencileri ve hocaları için Trekking faaliyeti gerçekleştirdi.

KARAKIZLAR’DAKİ GÖLET’E GÖTÜRDÜLER

TOBEDOSK ve erasmus projesi kapsamında Torbalı’ya gelen misafirler Karakızlar Mahallesi Gölet etrafında 8 kilometrelik doğa yürüyüşü yaptılar.

GÜZEL VE ANLAMLI ETKİNLİK

TOBEDOSK Başkanı Mustafa Kapucu yaptığı açıklamada “Bizim bu güzel ve anlamlı etkinliğe paydaş olmamızı sağlayan Torbalı Anadolu Lisesine ve proje sorumlusu öğretmenlere hocalarımıza teşekkür ediyorum” diye açıklamalarda bulundu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.