SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yunus Değer’den boykot çağrısı

Bu haber 11 Kasım 2023 - 8:10 'de eklendi.

2014-2019 döneminde Torbalı Belediye Başkanlığı Yardımcılığı görevi, bir çok STK ve Vakıf Yönetim Kurulu Yöneticiliği yürüten Yunus Değer’den Tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen katliam ve işgale tepki olarak boykot çağrısı geldi.

SOSYAL medya hesapları üzerinden ve sahada aktif olarak boykot çalışması yapan Yunus Değer duyurusunda şu ifadelere yer verdi; “Yaşam hakları ellerinden alınan küçücük yavruların katledilmesi hepimizi derin bir üzüntü içerisinde bıraktı. Dün, bugün ve yarınlarımızın büyük tehdidi olan İsrail ve suç ortaklarını can damarından vuracak boykot ta yeni bir aşamaya geçildi.  Tüm yurt genelinde başlatılan küresel sistemde tekelleşen iki ödeme sistemi Mastercard ve Visa boykotu kapsamında her platformda kullanımda aktif bulunan yerli ve milli TROY ödeme sistemine, işletmesini gerçekleştirdiğim tüm kuruluşlarda şahsım ve çalışma arkadaşlarımla birlikte geçiş yapıyoruz. Sizleri de yerli ve milli ödeme sistemi olan TROY(Türkiye’nin Ödeme Yöntemi)  kullanımına davet ediyorum.” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.