SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yunus Değer, Urla Belediyesi’ne atandı

Bu haber 30 Mart 2021 - 9:59 'de eklendi.

Torbalı’da uzun yıllar belediye başkan yardımcısı olarak görev yapan ve adından söz ettiren çalışmalara imza atan Yunus Değer, Urla Belediyesi’ne geçici görevlendirme ile Özel Kalem Müdürü olarak atandı

URLA Belediye Başkanı CHP’li İbrahim Burak Oğuz, FETÖ/PDY’ye yönelik soruşturma kapsamında, ‘mahrem imamlar’ ile telefonda görüştüğü iddiasıyla, 16 Aralık 2019’da ifadesi alınmak üzere adliyeye çağrılıp savcılık ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme sonrası ‘FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan tutuklanan Oğuz, bu kararla birlikte görevden alınmış oldu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Urla Belediye Başkanlığı’na, Antalya’nın Kemer ilçesi kaymakamı Murtaza Dayanç kayyum olarak atandı.

İLÇEYE kayyum olarak atanan kaymakam Murtaza Dayanç kısa sürede ilçe halkının övgüsüne mazhar olurken, başarılı çalışmalara imza attı. Başarılı çalışmalarının yanı sıra aldığı önemli kararlarla da adından söz ettiren Dayanç’ın bu kararlarına bir yenisini ise geçtiğimiz gün ekledi. Urla Belediyesi’ne Özel Kalem müdürü olarak Torbalı ilçesinden transferini gerçekleştirdiği AK Partili Yunus Değer ilçe de takdirle karşılanırken, Değer’in kısa sürede ilçe halkının bekleyen tüm problemlerine temas edeceğine kesin gözle bakılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.