SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yumuk Yumak’taki bu kurslara bayanlar ilgi gösteriyor

Bu haber 01 Haziran 2022 - 21:21 'de eklendi.

Torbalı’daki bu kursta bayanlar yazın takacakları çanta ve giyecekleri şapkayı kendileri üretiyorlar.

ERTUĞRUL Mahallesi Mustafa Korkmaz Caddesi üzerinde hizmet veren Yumuk Yumak Tuhafiye ve Hobi Atölyesi’nde ‘çanta yapım workshop’u uygulanıyor. Haftada 1 gün yapılan bu kursa katılan bayanlar usta öğretici tarafından verilen eğitimlerle çanta ve şapka yapmayı öğreniyorlar.

KAĞIT ip, rafya ip, makrome ip ve penye ip yardımıyla yapılan ürünleri satmak yerine yaz mevsiminde sıcaklardan korunmak ve şık görünmek için giyiyorlar.

İŞLETMECİ Gülsüm Önal, kurslara katılmak isteyen bayanları beklediklerini anlatarak, “Bünyemizde birçok kurs usta öğreticiler tarafından veriliyor. Boş vakitlerini değerlendirmek ve bir şeyler öğrenmek isteyen bayanlar @yumukyumak_hobiatolyesi adlı instagram hesabımız üzerinden bizleri takip edebilir veya 0 545 135 44 10 numaralı telefondan arayabilirler” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.