SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Yüksel Taşkın’dan Torbalı çıkarması

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 0:48 'de eklendi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve 28’inci Dönem İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın Torbalı’ya gelerek dernekler ve esnafla buluştu. Taşkın, Torbalı programının son etabında CHP’nin Çaybaşı Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi

TÜRKİYE’NİN kader seçimi olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimlerinde artık son düzlüğe gelindi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği seçimler öncesi Torbalı’da siyasi hareketlilik yurt genelinde olduğu gibi hayli yüksek tempoda seyrediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Örgütü de gerek kendi iç çalışmalarında gerekse seçim çalışmaları noktasında ilçe tarihinde en yoğun çalışma dönemlerinden birisini geçiriyor. Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’da bir günlük bir çalışma takvimi belirleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın da bu çerçevede Torbalı merkezde bulunan esnafları, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çağdaş Romanlar Derneği’ni ziyaret etti. CHP’nin Çaybaşı Seçim Ofisi’nin açılışını da yapan Taşkın’a Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve CHP İlçe Örgütü eşlik etti.

HEM SORUNLARI DİNLEDİ HEM ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ ANLATTI

YÜKSEL Taşkın, CHP İlçe Başkanı Övünç Demir ve CHP Torbalı İlçe Örgütü ile birlikte ilk olarak Torbalı merkezde bulunan esnaflara ziyarette bulundu. Esnafların sorunlarını dinleyerek not alan Yüksel, partilerinin çözüm önerilerini aktardıktan sonra bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da Cumhuriyet Halk Partisi’ne istedi. Esnaf ziyaretinin ardından Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve Çağdaş Romanlar Derneği’ni ziyaret ederek buralarda da ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkışın anahtarının partilerinde olduğunu vurguladı. Belediye Hizmetlerinin sınırlılığı nedeniyle bir takım sorunların çözümü için merkezi hükümet olmak gerektiğinin altını çizen Yüksel, dernek temsilcilerinden de Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’ye oy istedi. Yüksel, Torbalı programının son etabında ise Cumhuriyet Halk Partisi Çaybaşı Seçim Ofisi’nin açılışını CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve Çaybaşı halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.