SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

YRP İzmir adayı Arıkan: ‘Torbalı’da iddialıyız’

Bu haber 09 Mart 2024 - 1:40 'de eklendi.

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan, yerel seçim gündemi ile ilgili Ege’de Son Söz’e açıklamalarda bulundu.

SEÇİMLERDE İzmir’deki iddianız nedir? Geçen seçimlerde bizim 2 bin 200 gibi bir üyemiz vardı. 28 bin 500 oy aldık. Gençler babaları gibi değil. Babadan bir partileri yok. Gençler araştırıyor. 450 bin üye sayımızı geçti şu anda ülke genelinde. Şu an beşinci büyük partiyiz. Dördüncü olmak üzereyiz. Seçimlere kadar üçüncü olacağız. MHP ve İYİ Parti’yi geçiyoruz. Geçtiğimiz bir yılda üye sayımız 200 bin kişi arttı. Geçen Şubat ayında 29 günde 50 bin üyemiz arttı. Müthiş bir ivmelenerek artış var.

İZMİR’DE KEMALPAŞA KESİN BİTTİ

KENDİNİZİ hangi ilçelerde iddialısınız? Kemalpaşa kesin bitti, bizde. Menemen, Aliağa, Bergama, Kınık, Ödemiş, Torbalı ilçelerinde iddialıyız. Çeşme Belediye Başkan adayımızı aday temayül toplantısında kürsüye çıktı. Aday temayül toplantısı teşkilat içi yapılan bir çalışma. Fotoğraf şeklinde sosyal medyaya attık. Çeşme olduğu bile yazmıyordu. Adayımız Çeşme’de üç dört saat dolandık diyor 100 tane telefon geldi diyor. Kimseye numarayı vermiyoruz, buluyor arıyor arkanızdayız diyor.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.