SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

‘Yörük Hacce Tabldot ve Ev Yemekleri’ damaklarda iz bırakacak!

Bu haber 02 Aralık 2021 - 5:51 'de eklendi.

Yörük Hacce Tabldot ve Ev Yemekleri, Tepeköy Mahallesi’ndeki Bankalar Meydanı’nda hizmete girdi. Leziz yemekleriyle fark yaratacak olan Hatice Kıyak ve ortağı Tolga Gürel, Torbalı halkının karınlarını doyuracak.

4 YIL önce Ertuğrul Mahallesi’nde hizmet veren Yörük Hacce Tabldot ve Ev Yemekleri’nin sahibi Hatice Kıyak, bir süre sonra bazı nedenlerle firmanın çalışmalarını durdurma kararı almıştı. Aradan geçen sürede koronavirüs salgını nedeniyle tekrar dükkan açma hayaline ara veren Kıyak, nihayetinde mutlu sona ulaştı. İşbank karşısındaki 150 metrekarelik dükkanı nezih bir mekan haline getiren Hatice Kıyak, resmi açılışını önceki gün yaptı.

FİRMADA, kahvaltının yanı sıra tabldot çeşitleri, klasik köfte, ızgara çeşitleri, çorba çeşitleri dahil olmak üzere 10 civarında yemek çeşidi müşterilerinin damak zevkine sunuldu. Ev ve işyerlerine de paket servisi yapan Yörük Hacce Tabldot ve Ev Yemekleri’nde 50 kişilik toplu yemeklere de ev sahipliği yapabilecek.

YÖRÜK Hacce Tabldot ve Ev Yemekleri’nde kilo ile et de pişirildiğini söyleyen Hatice Kıyak, kısa süre sonra Salihli odun köftenin de menüde bulunacağını anlattı. İşletmenin diğer ortağı Tolga Gürel ise, “Her bütçeye hitap eden fiyatlarımız ile müşterilerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sipariş Tel: 0536 400 69 70 – 0536 404 69 70

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.